QUI SÓM

Àfriques Edicions és una utopia. Com va dir Oscar Wilde, «Un mapa del món que no inclogui utopia no és digne de ser consultat, ja que no té l’únic país en què la humanitat sempre acaba desembarcant». Els llibres d’artista i els quaderns de viatges són la latitud i la longitud de la nostra utopia, de la nostra editorial.

Pere Pich
Artista i editor d’art. Llicenciat en Belles Arts

Fa uns anys que viatjo per l'Àfrica subsahariana cercant i dibuixant les singulars biblioteques de Chinguetti, Djanné i Tombouctou, conegudes com les biblioteques del desert. És dibuixant i explicant els paisatges de Mauritània i Mali d’on surt la idea de crear l’editorial.

He exposat les meves publicacions a la galeria La Xina Art, a la llibreria especialitzada en viatges Altaïr, a la Unitat de Salut Internacional del Centre de Salut Drassanes i a la fira internacional Arts Libris al centre Arts Santa Mònica de Barcelona, així com al Centre d’Art La Rectoria de Sant Pere de Vilamajor, a la Fira del Llibre de Bellprat (Lleida) i al Festival del Llibre d’Artista i de la Petita Edició Pati Llimona.